VideoWel eens gedacht aan bewegend beeld voor promotiedoeleinden? Het is origineel, geeft snel een duidelijk beeld en u maakt er een professionele indruk mee. Er komt wel wat vakmanschap bij kijken, maar wij helpen u er graag bij. Met een promotievideo van uw bedrijf komt u goed voor de dag op beurzen en andere evenementen die u in contact brengen met potentiële klanten.

Door van een heleboel foto’s een video te maken, ontstaat een bijzondere sfeer. De foto’s worden versneld vertoond, wat een ander effect geeft als een video. Het toepassen van deze techniek kan interessant zijn voor bijvoorbeeld projectontwikkelaars. Zij kunnen geïnteresseerden de ontwikkeling van de bouw laten volgen door een timelapse te laten maken van het proces. Er kunnen beelden van een dag, maar ook van een jaar gebruikt worden.

U wilt uw doelgroep alvast laten ruiken aan de sfeer die u gaat neerzetten op een evenement? Dat kan door middel van een moodvideo. Wij zorgen voor beelden die precies aangeven wat u voor ogen heeft en monteren deze op een manier die verwachtingen schept en de nieuwsgierigheid prikkelt. Precies wat u nodig heeft om publiek naar uw evenement te lokken.

Met special effects is zoveel mogelijk dat bijna al uw wensen op het gebied van videopresentaties in vervulling kunnen gaan. Deel uw persoonlijke wensen met ons zodat wij kunnen maken wat u voor ogen heeft. Uiteraard denken wij op alle fronten met u mee en geven wij graag advies over de verschillende opties.