Fotografie



Een optimale presentatie van een product maakt de verkoop ervan een stuk gemakkelijker. De mooiste productfoto’s, of packshots, ontstaan door een combinatie van creativiteit, techniek en uitgebalanceerd licht. Die kunst verstaan wij als geen ander. Per situatie bekijken we wat het beste werkt, sfeerbeeld of packshot, en bepalen we of de foto op locatie of in de studio gemaakt wordt. Als de situatie daar om vraagt, werken wij samen met stylisten en andere professionals.

Door bedrijfsprocessen in beeld te brengen, bijvoorbeeld op uw website of in een brochure, laat u belangstellenden snel kennismaken met uw bedrijf. Dat kan door middel van een fotoreportage, eventueel ondersteund met een bedrijfsvideo. Professionele bedrijfsfotografie geeft uw uitingen een aantrekkelijke uitstraling en vertelt uw verhaal. Wij verdiepen ons daarvoor niet alleen in uw bedrijf, maar ook in uw potentiële klanten. Wij willen immers dat zij in één oogopslag zien dat u uw vak verstaat.

Architectuurfotografie vergt creativiteit. Een alledaagse presentatie doet immers geen recht aan bijzondere creaties. Projectontwikkelaars mogen van ons verwachten dat wij altijd op zoek gaan naar de ideale hoek om een project aantrekkelijk in beeld te brengen. Zowel details als grote lijnen krijgen daarbij aandacht. Samen met u ontstaat gegarandeerd een smaakvolle presentatie van uw werk.

Met veel plezier en vakmanschap fotograferen wij landschappen voor magazines, onder meer gericht op toerisme of reizen. In opdracht maken wij tevens foto’s van landschappen waar u nooit genoeg van krijgt. Dat levert een unieke wanddecoratie op en een permanente blik op uw favoriete landschap. Uiteraard maken wij de ultieme foto bij de weersomstandigheden die daarbij passen.

Sommige presentaties vragen om een persoonlijk accent. Het kan daarom verstandig zijn portretten te plaatsen op uw website of in andere communicatiemiddelen, zoals brochures of advertorials in magazines en kranten. Voor zakelijke en privé-doeleinden fotograferen wij personen alleen of in groepen, zowel op locatie als in de studio.

Evenementen, festivals en feesten vastleggen levert niet alleen een leuke herinnering op, het is ook een uitstekende manier om mensen te interesseren voor volgende evenementen. Plaats de foto’s op uw website, in een nieuwsbrief, in brochures of op uitnodigingen en de interesse van uw doelgroep is gewekt. De aanwezigen attenderen op de fotoreportage op uw website levert bovendien een nieuwe stroom bezoekers op.

Dankzij panoramafotografie kan een gebruiker het beeld 360 graden draaien en daarmee een totaalbeeld krijgen van een ruimte of landschap. Een zeer interessante techniek voor bedrijven. Met name makelaars en projectontwikkelaars maken er gebruik van, maar het biedt ook oneindig veel mogelijkheden voor andere commerciële doeleinden.

Het wordt een dag die u nooit zult vergeten, maar waar u toch graag een tastbare herinnering aan overhoudt. Zo kunt u jaren later nog nagenieten van de locatie, de emoties en uw gasten. Voorafgaand aan de feestelijke dag bespreken wij met u de mogelijkheden en uw wensen, zodat u op de dag zelf nauwelijks merkt dat er een fotograaf aanwezig is. Als u ontspannen geniet van uw trouwfeest, kunnen wij er de mooiste foto’s van maken. Die verwerken wij desgewenst in een album, dat u blijvend herinnert aan uw trouwdag.

Recent Werk